Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Octombrie 3 (Ziua unității germane) DESCHIS - duminică octombrie 4 EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00)


Ben Jaworski

Ben Jaworski (anul nașterii: 1980), comerciant cu amănuntul și fotograf

Prima mea mașină a fost un Mustang Coupe negru de la 1970 cu un interior negru. Am fost 18 cand am cumparat aceasta masina pentru mine, mi-a placut! Am folosit Mustang pentru excursii de zi cu zi, dar și pentru a merge în vacanță cu. Deci, m-am dus în Franța, Germania, Republica Cehă și în Austria. La fiecare sărbătoare, oriunde am mers, zeci de fotografii au fost luate de oameni pe stradă. Am fost foarte mândru atunci, pentru că, desigur, este o mașină foarte interesantă de văzut!

Am studiat pentru 5 ani la Școala de Inginerie. La domiciliu am avut întotdeauna un garaj cu mașini destul de moderne. Acum câteva zile sunt mașini clasice. M-am bucurat mereu să fiu implicat în tehnologia pe care mașinile clasice ne-au oferit. Am renunțat de când m-am mutat în Olanda, unde locuiesc acum ani de zile la 10. Lucrez aici la E & R Classics de la 2016 ca distribuitor și fotograf.

Am de fapt mașini de vis 2, un Corvette C1 de la 1956 și un Austin Healey de asemenea de la 1956. Îmi plac amândoi în negru cu un interior negru.