Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Octombrie 3 (Ziua unității germane) DESCHIS - duminică octombrie 4 EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00)


Brett Verhoeven

Brett Verhoeven (anul nașterii: 1997) mecanic

Prima mașină pe care am cumpărat-o a fost când eram 17 ani, era un negru Chevrolet Camaro IROC-Z de la 1985. Mereu mi-a plăcut să fiu ocupat cu mașini clasice și să le reparăm, să le restaurez și să le asamblez. De asemenea, am lucrat la Camaro IROC-Z. Am crescut de la 225 la 300 hp, pentru că aș fi mai rapid. Am crezut că este minunat să concurez și să "jucăm" cu mașina aia.

Am studiat mecanica auto pentru anii 2 la Colegiul Koning Willem 1 din Den Bosch. Dupa aceasta am studiat pentru un alt 2 ani ca mecanic auto 1st. În anii de școală am făcut un stagiu la E & R Classics, care mi-a plăcut atât de mult încât am continuat să lucrez aici. A fost aici ocazia de a mă dezvolta cât mai bine posibil și bineînțeles că am luat asta. De asemenea, apreciez faptul că nu am fost niciodată folosit ca "asistent de internship", dar că am fost văzut ca angajat.

Mașina mea de vis este cu siguranță un șarpe din Chevrolet Camaro de la 1973. Îmi plac cel mai mult în verdeață de măsline, cu un interior negru.