Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Octombrie 3 (Ziua unității germane) DESCHIS - duminică octombrie 4 EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00)


Kees Fens

Kees Fens (anul nașterii: 1964) mecanic

Prima mașină pe care am cumpărat-o era pe 21st-ul meu. A fost un Ford Taunus galben de la 1975. La vremea aceea am primit-o de la tatăl meu și am restaurat-o când era necesar. Mi-a plăcut să lucrez la mașina mea. De multe ori am mers spre plajă cu prietenii. Pe drum am jucat de mai multe ori piesa "submarin galben" a Beatles. De atunci, Ford a fost numit după cântec și a fost submarinul nostru "galben".

Am studiat comerțul cu amănuntul la MDS din Breda. Această educație a durat 2 ani, după care am vrut să încep să lucrez imediat. Deci, am început să lucrez la Aldi unde am fost director de firmă pentru 6 ani. După aceasta am început să lucrez la o companie din Prinsenbeek care vândese televizoare și radiouri. Treaba mea în cadrul acestei companii a fost vânzătorul și am lucrat aici pentru 5 ani. După aceea, am început să lucrez la diverse companii care m-au trimis ca tehnician pe întreg teritoriul Olandei pentru anii 15. De mult timp lucrez deja la cel mai mare hobby, mașini clasice.

Mașina mea de vis este un Ford Mustang de la 1965. Cred că culorile luminoase se potrivesc foarte bine cu un Mustang. Luați un verde luminos cu un interior negru, este frumos!