Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00


Lars van Dongen

Lars van Dongen (anul nașterii: 1989) cumpărător și vânzător internațional

Prima mea mașină a fost un roșu burgundă, Opel Corsa. Am fost de 18 ani când am cumpărat-o și am fost foarte încântat de asta. În afară de prima mea mașină, există o altă amintire pe care o voi aminti întotdeauna: prima mea călătorie într-o mașină clasică. A fost un Chevrolet Corvette C1 albastru și alb albastru de la 1959. A fost o experienta fantastica! Mi-a plăcut și, prin urmare, va rămâne mereu mașina mea clasică preferată.

În ceea ce privește educația, am studiat managementul de vânzare cu amănuntul la Colegiul Florijn din Breda. În acești ani de educație 4 am lucrat deja cu o mulțime de mașini. Am început să lucrez după școală la o companie care vânduse mașini moderne și unele mașini clasice. Treaba mea în cadrul acestei companii a fost vânzătorul. Am aflat că vânzarea este pasiunea mea. Am lucrat la E & R Classics de mulți ani acum ca cumpărător și vânzător internațional.

Vehiculul meu de vis rămâne albastru cu alb Corvette C1 în care mi-am făcut prima călătorie clasică de mașină. Această mașină va fi întotdeauna specială pentru mine. De preferință un Corvette de la 1960 sau mai în vârstă.