Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (anul nașterii: 1962) mecanic.

Eu si sotia mea obisnuiam sa fac crosses. Pentru acest sport am avut un Ford Transit galben strălucitor, unde conducea, iar soția mea era în caruciorul lateral. Ne-a plăcut, mai ales pentru a putea face așa ceva împreună. Asta am făcut de câțiva ani. De fapt, nu am avut niciodată mașina noastră, pentru că nu era necesară. Totul era accesibil pentru noi cu bicicleta. Când am avut mașini, le-am folosit exclusiv pentru sportul nostru.

Am studiat electronica pentru anii 4 la LTS Gorinchem. Am început să lucrez imediat după școală, dar după 2 luni am aflat că electricitatea nu era nimic pentru mine. Apoi am revizuit începătorii și dinamometrele pentru 4 ani. După acești ani 4 am lucrat pentru un magazin de motociclete pentru ani 17.5. Am făcut aproape totul aici. Am lucrat la atelier, magazinul cu motoare și am vândut îmbrăcăminte pentru motociclete. Pasiunea mea este revizuirea motoarelor.

Mașina mea de vis este un MGA negru. Cred că este important ca o mașină să fie construită perfect, deci culoarea nu contează prea mult pentru mine. Mai degrabă prefer să văd un MGA galben, roșu sau verde, care este frumos construit decât un MGA neagră finisat MGA.