NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
0031416751393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1961 Jaguar XK150 Roadster

Modelul de model 1961 a adus foarte puține modificări la modelul Jaguar XK150. În timp ce Coupe a fost de departe cel mai popular XK150, acest lucru nu a împiedicat colecționarii de azi să se întoarcă la 1961 Jaguar XK150 Roadster. Jaguar XK150 continuă să fie un model popular pentru restaurare.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Când începeți să căutați orice mașină clasică, este important să țineți cont de buget. Dacă sunteți în căutarea unui proiect de restaurare, asigurați-vă că luați în considerare munca care va fi necesară pentru a finaliza mașina. Dacă cumpărați o mașină care a fost deja restaurată, o inspecție amănunțită va fi esențială. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe sfaturi ca acestea, ER Classics vă încurajează să vă conectați cu ei astăzi. Ele vă pot ajuta să găsiți exact mașina clasică pe care ați visat-o. Între timp, asigurați-vă că navigați în inventarul lor online.

Jaguar Classic Cars de vânzare