Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Octombrie 3 (Ziua unității germane) DESCHIS - duminică octombrie 4 EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00)

Referințele clienților

În fiecare an livrăm sute de mașini clasice către clienți mulțumiți din întreaga lume, dar în special în Olanda, Belgia, Germania și Franța.
Mulți dintre clienții noștri împărtășesc experiențele lor pozitive cu ERclassics, despre care suntem foarte mândri.

Pe această pagină veți găsi o selecție de referințe de către clienții ERclassics din diferite țări.
Referințele clienților de la cei care și-au cumpărat mașina clasică la ERclassics, precum și cei care au vândut mașina lor clasică la ERclassics.

Sunteți un client multumit de ERclassics sau aveți vreo plângere? Vă rugăm să ne anunțați.
Orice fel de feedback este apreciat, ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile.

Toate referințele și fotografiile sunt colectate de la clienți reali. Referințele originale, inclusiv numele clientului, data scrisului și alte informații relevante, sunt disponibile pentru a fi vizualizate la cerere în showroom-ul nostru din Waalwijk.

 • Dietmar, Germania

  Aprobarea tipului E a avut succes astăzi. Sunt fericit! Tocmai am venit de la DEKRA și am făcut evaluarea pentru tipul E (pentru asigurare). Evaluatorul a fost impresionat de calitatea restaurării! Nu văzuse niciodată ceva asemănător! Am fost foarte fericit cu asta!

 • Ioan, Regatul Unit

  Soția mea și cu mine am dori să vă mulțumim pentru vizita foarte plăcută la E&RClassics pentru a ne cumpăra ieri 911. Mașina este exact ceea ce căutam și să o cumpărăm cu asistența dvs. profesională printre o gamă uriașă de mașini frumoase a fost o experiență foarte plăcută. Vă rugăm să transmiteți aprecierile noastre către Ron pentru expertiza sa în a ne ajuta cu o inspecție cât mai amănunțită a mașinii. Vă mulțumim din nou și vă dorim tot ce este mai bun și colegilor dumneavoastră.

 • Alain, Franța

  Surprins aseară a sosit MG !! Livrare fără probleme și vehicul care răspunde așteptărilor mele. Vă mulțumim pentru profesionalism și disponibilitatea dvs. Ne vedem curând pentru următorul vehicul.

 • Jean-Baptiste, Franța

  Am primit BMW-ul bine, este superb! Ne vedem curând, sper.

 • Ben, Statele Unite

  Bună Lars, mi-a primit azi mașina și sunt un proprietar de mașini mulțumit. Vă mulțumim pentru tot ajutorul acordat în procesul de cumpărare. Dacă decid să cumpăr o altă mașină din străinătate, vă voi cere.

 • Leslie, Belgia

  Mulțumesc pentru răspunsul rapid la întrebarea mea. Am primit documentele în bună ordine. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc companiei E&R clasicilor și domnului Lars van Dongen că ne-au îndrumat în mod special în achiziționarea MG B. Am fost suficient de informați cu privire la toate întrebările noastre și am putut să ne bucurăm de o frumoasă încercare. De asemenea, domnul van Dongen a gestionat perfect procesarea administrativă a achiziției.

 • Porsche Club Nurburgring, Germania

  Vă mulțumim pentru bun venit bun pe 31 august și pentru băuturi. Membrii noștri le-au plăcut foarte mult! Salutări de la Nürburgring.

 • Jan en Lizebeth, Olanda

  Vă mulțumim foarte mult pentru toate eforturile depuse. Suntem foarte mulțumiți de cum a decurs totul. Sperăm să ne bucurăm de 2CV mult timp.

 • NM, Statele Unite

  Recent am avut plăcerea să mă bucur de colecția ta minunată de mașini frumoase. Locul tău este chiar mai bun decât Disney Land.

 • Elke, Germania

  MGB-ul a fost bine primit de mine !!! Mașină super drăguță! Am închiriat și un garaj. Din păcate ploaie astăzi, dar primăvara următoare este sigură că va veni. Multumesc pentru manipularea placuta !!!

 • Stichting Helden van de Zorg, Olanda

  Duminică, 6 octombrie, Stichting Helden van de Zorg și-a organizat cea de-a 4-a plimbare cu erou pentru lucrătorii de îngrijire din Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia din Vught. Parțial datorită contribuției sponsorului dvs., a fost posibil să realizați acest lucru.

 • Henk en Sylvia, Olanda

  Bună seara, domnule Ernst van Kempen. Pot confirma că suma pentru Jeep a fost creditată în contul meu. Prin urmare, aș dori să vă felicit cu privire la finalizarea corectă a vânzării. Mi s-a părut foarte plăcut. Sper că noul proprietar va avea la fel de multă plăcere la volan ca și cu Jeep-ul.

 • OTO Oirschot, Olanda

  Vă mulțumim foarte mult pentru recepția fantastică din timpul călătoriei noastre de toamnă din 6 octombrie. Ne-am bucurat de clasicele frumoase și de compania frumoasă. Pe site-ul nostru este prezentat un videoclip al călătoriei și, de asemenea, câteva înregistrări care au fost făcute la locul tău. În ciuda vremii nefavorabile, dar mulțumită ție, călătoria a fost un succes cu o prezență neașteptat de frumoasă. Noroc cu compania ta și cine știe până altă dată.

 • Ben, Olanda

  Am primit suma convenită în bună ordine. Vă mulțumim pentru asta și pentru tot efortul de a duce lucrurile la bun sfârșit. Vom spune că totul se termină bine. Dacă este nevoie de altceva, aș dori să-l aud.

 • Bert, Olanda

  Tocmai a primit plata pentru Porsche 356 B. Complet în termenul convenit, așa cum trebuie. A fost o plăcere să faci afaceri cu tine și de acum încolo un ambasador pentru tine.

 • Marcel, Germania

  Mașina a venit ieri și am fost foarte fericită. Vă mulțumesc foarte mult că totul a mers excelent. V-aș recomanda oricând.

 • Thomas, Austria

  Cele două mașini clasice au ajuns astăzi, mulțumesc din nou, totul a funcționat perfect.

 • Înjunghia, Belgia

  Mercedes SL 300 a fost livrat astăzi. Un mare compliment pentru omul care a livrat-o !! Mașina mea este într-adevăr o mașină de vis. Mulțumesc întregii echipe de erclasice și mai ales un mare mulțumire lui Lars.

 • Pascal, Franța

  Am primit-o bine, mașina este în regulă. O să încerc mașina când vremea va fi mai bună. Vă mulțumesc că m-ați ghidat prin această achiziție. Am doar complimente pentru tine și vă voi recomanda. Vă doresc mulți clienți, așa că acesta este cel mai bun anunț.

 • Hely & Paul, Luxemburg

  Am vrut doar să vă anunț că banii de la TR4 au fost în contul nostru astăzi. Sotia mea si cu mine am dori sa va multumim pentru buna si cinstita manevrare. Ne-am simțit în mâini bune din primul moment. Cel mai bun pentru tine și familia ta și, desigur, pentru întreaga echipă de E&R.

 • Nico, Germania

  Ne bucurăm foarte mult de Stag. Îl avem în a doua noastră casă în timpul verii și facem o croazieră aici casual prin Pădurea Bregenzer. Mulțumesc din nou pentru soluționarea profesională perfectă.

 • Jan, Olanda

  Vă mulțumim pentru modul profesional în care faceți acest lucru!

 • Eric, Statele Unite

  Sper ca totul este bine. Mașina este MARE !! Am primit-o la prima mai. Multumesc din nou pentru o masina atat de minunata.

 • Bert, Olanda

  Complimentele mele.

 • Maarten, Olanda

  Pot fi foarte sumar despre serviciul ER Classics: grozav! Cu câteva săptămâni în urmă am primit Fiat 500 Abarth și am făcut deja călătorii frumoase. Întreaga colaborare a mers fără probleme și eficient. Pentru următoarea mea mașină clasică, cu siguranță voi merge din nou la clasici ER!

 • , Carl, Franța

  Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați acordat timp pentru a răspunde la întrebările mele prin intermediul acestui videoclip! Este foarte profesionist, este perfect!

 • Jean-Emile, Franța

  Aș dori să mulțumesc echipei că mi-a pregătit PORSCHE Boxster și persoana foarte profesionistă și fermecătoare. În ciuda îngrijorărilor cu privire la lucrările din proces, M Lagache a răspuns întotdeauna, nu imediat clar, dar foarte profesionist.

 • Maxence, Franța

  Vreau să vă mulțumesc că ați primit 404 CAB. Aș dori în mod deosebit să mulțumesc lui Remi, care a dat dovadă de profesionalism, atenție și căutarea de soluții care să-și satisfacă clientul. Atenția ER Classic și o garanție de înaltă calitate în acest domeniu. Mulțumesc din nou întregii echipe. Un client fericit.

 • Marnick și Kathleen, Belgia

  Mulțumim pentru livrarea lină. Niciodată nu am avut un astfel de serviciu și chiar înseamnă asta! Cu siguranță vom veni din nou.

 • Jordi, Olanda

  Mulțumesc din nou pentru efortul și serviciul fantastic! Vă voi anunța când va intra. Și, desigur, vom veni o dată, probabil că va fi cu T1 anul viitor.

 • Coen, Olanda

  Companie minunată și foarte ospitalieră! Afaceri foarte drăguțe și o necesitate de urmărit!

 • Jean-Michel, Franța

  Am ajuns foarte bine la ALBI, soția mea este foarte mulțumită de MERCEDES, felicitări mele în curând. Sunt foarte mulțumit de mașinile 3 achiziționate de la dvs., MERCEDES 190 SL este frumos în concordanță cu fotografiile site-ului, am fost impresionați de atelierul dvs. șef și echipa sa pentru pregătirea mașinii la ușa noastră, la mașină de foarte profesionalism, recomand sa cumpar fara probleme de la ER CLASSIC.

 • Paul, Olanda

  Am luat mașina azi. Nu m-am dus încă pe autostradă, dar mi-a plăcut cu adevărat. Deversal este, de asemenea, perfect. Cu MG-urile mele anterioare am condus 2x 10 ani; De asemenea, astept sa ma bucur de aceasta masina de foarte mult timp.

 • Andreas & Andrea, Germania

  Aș dori să vă mulțumesc în acest fel, vă mulțumesc foarte mult pentru achiziționarea ușoară și directă a convertibilului VW cu licență de epocă. Soția mea și cu mine suntem încântați de mașina de epocă, se potrivește foarte bine cu trecutul nostru. Transferul a avut loc excelent în ciuda furtunii din această zi, susținută și de șoferul foarte plăcut și simpatic. Autovehiculul este perfect pentru mine și aprobarea de aici a mers fără probleme în cel mai scurt timp, datorită pregătirii bune de către compania dvs. ..... totul a fost grozav

 • Trevor, Noua Zeelanda

  Tocmai mi-am luat masina si sunt foarte multumit de ea. Mașina arată uimitor chiar mai bine decât fotografiile.

 • Hans, Olanda

  Prin urmare, vă mulțumim pentru o manevrare extrem de corectă a vânzării Jaguar XK120. Vă vom contacta din nou atunci când FHC este gata de vânzare în câteva luni.

 • World Cancer Research Fund, Olanda

  În acest fel, am vrut să vă mulțumesc personal și organizației dvs. pentru o colaborare plăcută și de succes cu privire la licitația MGB din decembrie anul trecut.

 • Arndt, Germania

  Sunt mereu fericit sa aud de la tine si ori de cate ori va povestesc despre MGA-ul meu, ERClassics este intotdeauna numit foarte pozitiv! Deci, un mic Essen poate fi experimentat și în fiecare zi. Toate cele bune pentru întreaga echipă!

 • Franck, Franța

  Aș dori să vă mulțumesc pentru condițiile perfecte în care mi-am cumpărat recent mașina. Cabina mea VN Beetle 1975 a fost livrată în Franța de o companie de transport de cea mai bună calitate. Mașina este perfectă așa cum a fost anunțată. Vă recomand cu tărie compania dvs.

 • Frans și Stefien, Olanda

  A primit MG-B astăzi. Suntem mulțumiți de asta și sperăm să ne bucurăm împreună de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru serviciile și îndrumarea dvs.! Livrarea de către colegul dvs. a fost, de asemenea, foarte corectă. Vom recomanda ER Classics altora daca sunteti interesati!

 • creștin, Franța

  Multumesc pentru aceasta. Foarte mulțumit de serviciul tău, de mașina impecabilă ... și de prietenia ta. Pot să recomand doar ER Classics.

 • Katrin, Nederland

  În septembrie anul trecut am achiziționat de la tine acest frumos 1975 Volkswagen "Bulli". A fost dragoste la prima vedere si eu sunt un sofer foarte fericit! Nu pot să aștept să o iau pe drum pentru prima noastră excursie la camping. Vă mulțumim încă o dată întregii echipe E & R Classics pentru serviciul de relații cu clienții. Continua cu munca buna!

 • Gino și Sabine, Belgia

  Mulțumirile noastre sincere pentru livrarea corectă a "vechilor" noștri în această după-amiază. De asemenea, un mare compliment pentru șoferul care a "parcat" cu ușurință mașinile și a dat explicația necesară. O altă "mare mulțumire" pentru asta!

 • Claude, Franța

  Am vrut să vă mulțumesc pentru excelența colaborare pe care mi-ați oferit-o în rezolvarea dosarului meu MG A. Trebuie să vă spun că nu ratați ocazia de a cita și de a recomanda clasicul site E & R. În speranța unei colaborări viitoare, vă ofer salutul meu sincer.

 • Patrick, Franța

  Vă mulțumesc foarte mult echipei dvs. prietenoase. Triumph GT6 este frumos și sunt foarte fericit să o conduc. Visul meu este acum realitate, grație ajutorului tău.

 • Erich, Germania

  Acum au fost finalizate cele trei tranzacții (VW Beetle, Renault 4 CV, TR 6) și aș dori să spun că sunt foarte mulțumit de manevrabilitatea lor. Am apreciat în mod deosebit cu ce grijă și fiabilitate lucrurile au fost tratate de dvs. Sfatul / sprijinul a fost grozav și am fost, de asemenea, impresionat că mi-ați implementat toate dorințele suplimentare atât de bine în acțiune. Într-un cuvânt, totul nu ar fi putut fi mai bine! E & R a câștigat un nou client satisfăcut.

 • creștin, Germania

  Fiat a ajuns bine în Schleswig. Este într-adevăr o mașină foarte frumoasă! Vă mulțumim pentru tot și vă vom vedea data viitoare.

 • Harley, Statele Unite ale Americii

  Vreau să știți că am primit Mașina săptămâna trecută !!!! Este la fel de bun si mai bun decat mi-am imaginat vreodata si sunt atat de incantat sa o avem de fapt aici, in micul Tucson AZ. Că este un lucru atât de mare de muncă și de construcții CAR este doar fantastic! Vă mulțumesc dincolo de cuvinte în toată ușurința pentru afacere și adu-l la mine și pe toate ... Este cu adevărat uimitor. Nu credeam că va funcționa la început. De asemenea, am primit Documentele și dosarul care este de la dvs. și expeditorul prin poștă, a venit în urmă cu câteva zile. Voi continua sa va laud pe voi si compania pentru profesionalismul dumneavoastra si dorinta sincera de a obtine masina pentru mine si de a fi la fel de bun ca mi se pare !!! Dar, pur și simplu, înapoi la enormul meu "MULȚUMESC" pentru tine .. și Echipa de la clasic ER pentru o treabă minunat! Mulțumiri .

 • Wim, Olanda

  Am vrut doar să vă mulțumesc pentru livrarea perfectă a 2 + 2, transportatorul este reprezentarea perfectă pentru organizația dvs. Julian a făcut o livrare perfectă, complimentele mele! Pentru mine, tipul E este un "mijloc de a" o călătorie de descoperire, de a descoperi tehnologia din spatele acestui Jag american și de a întâlni oameni în această călătorie.

 • tescovină, Germania

  Vroiam să vă mulțumesc pentru modul în care am fost ajutat.

 • Jacques, Franța

  Tocmai am primit Austin Healey, totul este perfect. Soferul este foarte prietenos.

 • Umberto, Belgia

  Sunt mulțumit de la început până la sfârșit, sper că sunt foarte norocos cu mașina.

 • Mario, Belgia

  Foarte mulțumit, serviciu perfect!

 • Harald, Germania

  Voiam să-mi exprim judecata 100% pozitivă asupra serviciului PERFECT. Am cumpărat deja mașini 2 și am vrut doar să vă mulțumesc - mașini perfecte și servicii excelente. Mereu mi-aș cumpăra mașinile clasice la ERClassics.

 • Jean-Michel, Franța

  Sunt foarte bine, eu sunt foarte multumit de triumful meu TR3, am facut aproximativ 60 km este perfecta se rotește foarte bine și overdrive este perfect vă mulțumesc din nou pentru sfatul dumneavoastră vă rugăm să transmiteți comentariul de mai jos.

 • Juraj, Republica Cehă

  Vă mulțumim din nou, este foarte apreciat.

 • tescovină, Germania

  Mașina mea a sosit acum cu mine și îi mulțumesc tuturor, pot recomanda ERclassics și mai ales pentru dvs. ca vânzător.

 • Tomassi, Luxembourgh

  Doar un feed-back rapid după cumpărarea dublă. Sunt foarte fericit cu ambele mașini, au fost livrate în ordine excelentă, au fost întreținute pe deplin și au alergat frumos. Livrarea a fost impecabilă, și pentru a face o poveste lungă scurtă, aș recomanda ERclassics pentru orice entuziast vechi-timer pentru un angajament puternic și calitate a serviciului.

 • Sincer, Germania

  Vă mulțumim pentru conversația prietenoasă și receptivă. Ford A este exact ceea ce ne-am așteptat și suntem foarte mulțumiți de cumpărare. Vă mulțumim din nou pentru serviciul excelent și manipularea profesională.

 • Roel, Olanda

  Masina este cu siguranță bine prezentată, iar videoclipul este perfect, după cum indici că așteaptă acum cumpărătorul potrivit.

 • maro, Franța

  Doar să spun că mașina a sosit, sunt foarte fericită că este frumoasă, ceea ce mă așteptam. Vă mulțumesc din nou, mi-a plăcut cu adevărat schimburile pe care le-am avut împreună foarte clare și foarte Pro.

 • Laurent, Franța

  Mustang a sosit ieri fără probleme. Sunt foarte mulțumit de colaborarea noastră și garajul dvs., vă va reveni la o achiziție viitoare.

 • Stefaan, Belgia

  Mașina a fost livrată îngrijorat în această după-amiază și tocmai am terminat o încercare extinsă. El conduce excelent. Vă mulțumim foarte mult pentru serviciul excelent și vă urez bun venit întregului echipaj!

 • Cynthia & Rutger, Belgia

  Am primit miercuri, miercuri, Jaguar și am dori să vă informăm că persoana de livrare a fost foarte profesionistă și utilă. Mașina arată bine și așteptăm cu nerăbdare să conducem foarte mult.

 • Jacques & Annik, Franța

  Duminică am mers la un raliu de mașini de epocă din Lanvollon. Din mașinile 100 aflate pe afișaj, Austin Healey a fost cel mai de succes. Oamenii au fost uimiti de calitatea restaurarii masinii, din nou, felicitari. Am întâlnit o persoană care locuiește în Pludual și care ți-a cumpărat un MGB 5 de ani în urmă; el este, de asemenea, foarte multumit.

 • stef, Belgia

  Vreau sa multumesc intregii echipe si mai ales lui David pentru efortul de a ne pregati tipul E pentru weekend! O experiență de vârf care este rareori văzută și apreciată de noi și cu siguranță va fi trecută.

 • Michel, Franța

  Jaguar a sosit. Șoferul e minunat, chiar a pus mașina în garaj. Sunt foarte fericit pentru că ați făcut o treabă foarte bună în această mașină și livrarea a fost impecabilă și la timp. Următoarea mea mașină va fi cumpărată de la dvs.

 • Michel, Franța

  Sunt deja un client acasă care a cumpărat anul trecut un MG TF cu care sunt foarte fericit. Organiz un mini rally pentru Oldtimers de prieteni 6 pentru a vizita Lalelele din Keukenhof în jurul lunii aprilie 20, 2019. Am imaginat că mă opresc acasă dimineața pentru o vizită (dacă este posibil, însoțită) în limba franceză. Va fi posibil. Desigur, avem tot timpul pentru a defini data și organizația. Prieteniile mele.

 • JC, Belgia

  Vă mulțumim pentru e-mail și pentru cele două mânere. Sunt foarte multumit de bunatate si de profesionalismul dumneavoastra. Nu pot spune destule lucruri bune despre afacerea ta.

 • Robert & Sabine, Germania

  Am fost foarte impresionați de calitatea și selecția din casă. Sunteți, de asemenea, un partener de conversație foarte competent în memorie.

 • Daniel, Franța

  ne-am dus acasă pe drum duminică fără probleme. Mașina funcționează bine. Mulțumesc pentru fotografie, atenție plăcută. Este o plăcere să te revăd

 • franceză, Olanda

  Recent, timerul meu a schimbat un Aston Martin. Întregul proces a fost foarte plăcut.

 • Burkhard, Germania

  Am fost în Waalwijk duminica trecută și ne-am uitat la expoziția impunătoare de mașini de epocă. Acolo am fost foarte prietenoși de Lars v. Dongen primit. Deși am fost acolo înainte de orele deschise oficial, dar totuși am primit o cafea. Lars ne-a arătat întreaga expoziție, a fost foarte politicos și niciodată intruziv. Așa că am decis să cumpăr spontan. MG complicată a fost luată în plată. Niciodată nu m-am simțit supraîncărcat și aștept cu nerăbdare mașina mea (nouă). Mulțumirile mele sunt adresate ER și îndeosebi Lars v. Dongen.

 • George, Ungaria

  Am primit mașina ultima seară ... Cu cuvinte simple, LUAȚI JUST! Vă mulțumesc foarte mult, dacă cumpăr vreodată o altă mașină, compania dvs. va fi cu siguranță prima mea opțiune.

 • Lewis, Canada

  Aș dori doar să felicit proprietarii companiei și un lucru deosebit de bine făcut celor care efectuează lucrările fotografice pe site-ul dvs. Web. Când timpul este corect, mă voi întoarce pentru o privire mai serioasă.

 • Volker, Germania

  MGA a fost livrată în această dimineață, toate cele mai bune.

 • Christophe, Belgia

  Mașina este aici și este minunată! Multumesc din nou!

 • creștin, Germania

  Masina a ajuns bine, totul este perfect. Am reușit să înregistrez mașina cu hârtiile imediat, totul a funcționat foarte bine! Multumesc din nou!

 • Keith, Luxembourgh

  Jag a ajuns și arată fabulos. Tipul de livrare a fost genial și a avut mare grijă de descărcare, un profesionist real. Totul pare a fi în ordine și l-am asigurat pregătit pentru Înregistrare săptămâna viitoare. Între timp, o mare mulțumire pentru dvs. și pentru echipa dvs. pentru o tranzacție foarte buna.

 • Jean-Claude, Belgia

  Sunt foarte multumit de bunatate si de profesionalismul dumneavoastra. Nu pot spune destule lucruri bune despre afacerea ta.

 • Arndt, Germania

  Totul a mers foarte bine și sunt foarte mulțumit. Din moment ce aveți un angajat foarte frumos, competent ... felicitările mele.

 • Gradel, Germania

  Am primit TR6 ieri. Ce mașină frumoasă și perfectă. Toți au încetat să lucreze imediat să vină să vadă mașina. Ce vă pot spune despre calitatea serviciului și despre condițiile livrării. Ești pur și simplu cel mai bun!

 • Birgit & Andreas, Germania

  În urmă cu doi ani, am achiziționat de la compania dvs. un monedă gri, de patru locuri, Morgan plus 4. Până acum suntem foarte mulțumiți de această mașină și am trecut imediat MOT german (TÜV). Multe mulțumiri din partea familiei Rein.

 • Lennart, Suedia

  Vizita în showroom-ul și atelierul dvs. a fost foarte interesantă.

 • Patrick, Germania

  Multe mulțumiri pentru serviciul superior și pentru trimiterea cărții mele.

 • Jurgen, Germania

  Mulțumesc tuturor, în special relația bună cu privire la activitatea de vânzări a Triumph TR6.

 • , Carl, Belgia

  Am primit mașina în dimineața asta. Vă mulțumesc atât pentru ajutorul pe care l-ați oferit cu găsirea celei mai potrivite mașini, cât și pentru că ați luat-o prin procesul de cumpărare. Mulțumesc și șefului de livrare pentru că mi-ai luat controlul în această dimineață.

 • Xerxes, Spania

  Am primit mașina ieri. Tom, tipul de transport, a fost excelent, sincronizarea perfectă, mașina a venit cu transport individualizat. Tom a scos mașina din trailer în grădină. Am vrut să mulțumesc echipei ER Classics pentru serviciul excelent, dar aș dori să-l recomand pe Tom ca pe un transportator pentru că a oferit un serviciu excelent.

 • Mary & Rene, Olanda

  TR se descurcă bine. Vă mulțumim din nou pentru serviciile dvs.

 • Jasp, Olanda

  Este bine de știut că tipul S vândut atât de repede! Nu mă așteptam să se întâmple asta și cred că nici tu nu ai făcut-o. Am experimentat serviciul dvs. ca fiind foarte bucuros și corect. Mulțumiri !

 • Pascal, Franța

  Vă mulțumim pentru răspunsul dvs., deoarece am rămas doar cu amintiri bune despre transația noastră. Mulțumiri .

 • Jean-Michel, Franța

  La 26th of December am cumparat un 1965 Triumph spitfire MK 1. Suntem foarte mulțumiți de cumpărare și nu am avut probleme cu mașina.

 • Thijs, Olanda

  Toate mașinile sunt prezentate în mod elegant de angajații dvs. exacți și politicoși.

 • Leon, Olanda

  Multe mulțumiri, servicii excelente pe care le ai. Aceasta dovedește ceea ce mi-a plăcut în timpul procesului de cumpărare a mașinii, o companie care își valorifică clienții, chiar și după ce ați cumpărat o mașină.

 • Lan, Statele Unite ale Americii

  Lancia Aurelia B21 a sosit la Long Beach și a așteptat în curând inspecția personalizată a SUA și lansarea. Acestea sunt cele două mașini cumpărate de la compania dvs. și în străinătate. Aceste mașini au nevoie de mult de la ajutorul tău. Folosind această ocazie, aș dori să vă mulțumesc pentru cooperarea constructivă și aștept cu nerăbdare să avem mai multe relații fructuoase de afaceri împreună în viitor.

 • Jean & Annick, Franța

  Multe mulțumiri pentru serviciul dvs. foarte profesionist, care, de asemenea, contează pentru colegul dvs. care a livrat mașina. Mașina este super și totul ca și cum am fost de acord, este o plăcere să lucrăm în aceste condiții, sincer.

 • Claus, Germania

  Multe mulțumiri, comunicarea cu dvs. este doar perfectă!

 • DK Engineering, DK Engineering

  Vă mulțumim pentru o restaurare excelentă la specificația originală.

 • Harry, Olanda

  În 2016 am cumpărat un frumos restaurat 1968 Mercedes 250 SL (Pagode) la ER Classics. Chiar și la un an după livrare, ei încă nu vă tratează ca o "afacere încheiată", ci oferă servicii bune. Acest lucru vă oferă sentimentul că sunteți cu adevărat îngrijiți ca un client. Thumbs up pentru ambele, mereu prietenos, vânzările ca membri ai personalului de servicii de la ER Classics în Waalwijk.

 • Jean Michel, Franța

  Am ajuns bine cu triumful. Arată foarte spectaculos, mulțumesc pentru ospitalitatea ta. Prietenul meu sigur va fi un client viitor, a fost impresionat.

 • Harald, Germania

  Multe mulțumiri pentru mesajul dvs., Mașina a fost livrată și totul arată perfect Multe mulțumiri din nou și vă urez un Crăciun fericit.

 • Andre și Petra, Germania

  Multe mulțumiri pentru cumpărarea și livrarea fără probleme a VW T2A 71.

 • Sincer, Olanda

  Vă mulțumim foarte mult pentru livrarea MK2, inclusiv toate documentele necesare. De asemenea, mulțumiri pentru serviciul excelent din ultimele săptămâni.

 • nick, Grecia

  Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul tau. Motivul pentru care te-am contactat e că văd că clasicul E & R face o treabă magnifică.

 • Bart, Olanda

  Aș vrea să vă informez că Caterham este excelent. Asta e evident evident :-)

 • Tim, Germania

  Aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru eforturile pe care le-ați făcut când ați cumpărat Volvo P 1800. Sunt încă foarte fericit că a mers bine. Am făcut mai multe plimbări cu mașina. Atât în ​​interiorul cât și în exteriorul mașinii sunt minunate pentru a vedea și de a conduce este ca un vis. Multumesc mult pentru tot. Cu siguranță vă voi vizita din nou.

 • Michael și Angela, Germania

  Aș dori să mulțumim din nou - în special colegului tău Lard van Dongen pentru serviciul pe care l-am primit. Am primit o primire călduroasă și plăcută. Ne-am bucura să vizităm din nou showroom-ul tău.

 • Ton și Cecile, Olanda

  Mulțumiri speciale pentru fotoreportajul trimis, serii de fotografii incredibile! Complimente! foarte profesional.

 • Martin, Olanda

  Aș dori să vă mulțumesc pentru soluționarea profesională, rapidă și plăcută pentru vânzarea Volvo 544. Am primit săptămâna trecută cantitatea de expediție, așa cum am promis.

 • Lan, Statele Unite ale Americii

  Ieri am primit bine Saab 93 și Citroen DS19, ambele mașini în stare excelentă. Saab 93 este o masina super-fantastica pe care o am pentru colectia mea. Chiar îmi place. Aș dori să vă apreciez aranjamentele de ajutor pentru ambele mașini cu multe lucruri din portbagajul Citroen. Vă mulțumim din nou pentru tot și sperăm că aveți o afacere bună.

 • Philippe, Belgia

  Am primit masina mea vineri si ultima duminica am avut ocazia sa conduc masina duminica: o zi insorita; perfect! Mașina este sănătoasă și robustă, iar broșura de întreținere arată că mașina se afla în mâinile fanilor mecanicii vechi. Vă mulțumim pentru serviciul perfect: livrare perfectă, explicații detaliate și documente personalizate și MOT.

 • Klaus, Germania

  Chiar săptămâni după ce am cumpărat TR4A IRS verde, sunt încă foarte mulțumit. Am schimbat doar câteva lucruri mici, dar mașina a fost făcută de TOP by ER Classics. Îți mulțumesc din nou pentru tine și pentru echipa ta.

 • Jean-Francois, Belgia

  O notă mică pentru a vă spune că, în sfârșit, am reușit să conducem Studebaker Hawk GT după o iarnă riguroasă și totul a mers bine: începutul automobilului, acționările, frânele, are o bună circulație și este plăcut de condus. Deci, încă sunt foarte mulțumit de achiziția și serviciul dvs. și voi veni din nou să vă uit la mașinile americane din showroom-ul dvs.! Acum am de gând să îmbunătățesc această mașină în conformitate cu modelul original 1963.

 • Claude & Nelly, Franța

  Aș dori să vă mulțumesc pentru mașină, a sosit astăzi (miercuri) la începutul după-amiezii, mașina este perfectă .. Acum două zile am primit documentele, toate au mers bine.

 • Jean Michel, Franța

  Felicitări pentru echipa ER Classics și în special pentru domnul v. Kempen pentru excelentul francez. Spitfire este exact la fel ca pe imagini. Livrarea a fost perfectă, mașina este în stare impecabilă. Cu siguranță, următoarea mea achiziție va fi la ER CLassics, mulțumesc din nou.

 • Naoki, Japonia

  Autobianchi de la tine a sosit în siguranță.

 • joseph, Malta

  Prietenul meu a mers să-și ia mașina și în garaj, în casa mea din Malta. Mi-au spus în stare de mentă și sunt nebuni în privința asta.

 • Simen, Norvegia

  Obiceiurile norvegiene au fost impresionate de mașină și a fost ușor să aduci mașina cu toate documentele potrivite. Voi folosi această ocazie pentru a vă mulțumi pe dumneavoastră și pe colegii dvs. pentru toată ospitalitatea dvs. când ne vizităm showroom-ul (ambele). Nu mă pot gândi la alt loc în care am experimentat un serviciu de relații cu clienții.

 • Wolfgang, Germania

  Mulțumesc mult pentru livrarea MGB fără probleme - mașina este minunată, soția mea fericită.

 • Martin, Olanda

  Din nou, complimentele mele pentru vânzarea rapidă specială a Volvo 544. Datorită profesionalismului angajaților ER Classics și a frumosului fotoreport și video realizat, această vânzare a fost realizată.

 • Luc, Belgia

  Vă mulțumim din nou pentru primirea călduroasă și turul privat cu sfaturi utile, de ieri dimineață! Putem face aceasta o întâlnire anuală?

 • Heinz, Austria

  Târziu, dar, din nou, am primit Triumful pe 25 al lunii aprilie cu satisfacție deplină. Vreau să vă mulțumesc cu adevărat tuturor.

 • Wesley, Belgia

  Vreau să mulțumesc companiei E & R pentru serviciile excelente și, mai presus de toate, rapide. Am testat-o ​​pe Beelte și totul este bine. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii aleg pentru o compagnie cu o bună reputație, mulțumită pentru asta.

 • Emiel, Belgia

  Vă mulțumim mult pentru intervenția rapidă și pentru servicii. Apropo, personalul a fost foarte bun.

 • Peter, Germania

  Un compliment mare, poze minunate, o mare restaurare. Când voi avea mai mult timp, voi veni să vă vizitez în Olanda.

 • Jens, Germania

  Grozav multumesc mult! Sprijin foarte profesionist și o atitudine cinstită de afaceri.

 • Klaus, Germania

  Totul a decurs bine. La ora 1 după livrare, mașina avea numărul său de înregistrare. oricine mi-a arătat visul meu a fost încântat, mulțumesc din nou.

 • Jean-Francois, Franța

  Un mic mesaj care să vă anunțe că livrarea Studebakerului a mers bine și la momentul potrivit. De asemenea, am fost foarte multumit de tipul care a adus masina la garaj si ne-a spus cum sa ne descurcam cu masina. Vă felicităm.

 • Roland și Hedy, Luxemburg

  Vă mulțumesc din Luxemburg și vă dorim sărbători frumoase.

 • Pierre, Spania

  Aș dori să mulțumesc echipei ER Classics pentru livrarea rapidă a Austin Healey. Mașina mea a ajuns în stare perfectă. Multe mulțumiri din nou și sper că aceasta a fost prima achiziție a multora.

 • UTS, Statele Unite ale Americii

  Camionul de incendiu a sosit ... Îmi plac! Vă mulțumesc foarte mult pentru afacerea bună.

 • Didier, Franța

  Am primit masina foarte bine pe martea 19 iulie, este minunat.

 • Mient, Olanda

  Volvo P1800E meu a fost deja foarte bine restaurat; punctele încă prezente au fost făcute într-un mod superb în propriul garaj, datorită vânzătorului și șefului garajului.

 • Fanny, Olanda

  Suntem proprietarii mândri ai acestei frumoase Camper Citroen HY, mulțumită E & R pentru un serviciu bun!

 • Thomas, Germania

  Vă mulțumim din nou pentru mașina frumoasă.

 • igor, Belgia

  Suntem multumiti de masina. Vă mulțumesc pentru serviciu și conducătorului auto care a livrat mașina.

 • Sincer, Belgia

  De câteva luni deținem MG și trebuie să spun că nu am regret niciodată această achiziție pentru o secundă. În ultimele săptămâni ne-am bucurat foarte mult de Maggy. Da, am dat numele mașinii cu am și g în ea.

 • Eric, Olanda

  Din cauza unei boli, a trebuit să-mi vând MGB-ul meu recent restaurat. Vreau să mulțumesc echipei ER Classics pentru modul corect în care a fost vândut și va recomanda compania dvs. tuturor cunoștințelor mele din lumea automobilelor clasice.

 • Joachim, Germania

  Mi-ai făcut ziua ieri și în fiecare minut voi conduce frumusețea! MULȚUMESC FOARTE MULT!!!!!!!!!!!!!! Ne vedem la sfârșitul săptămânii viitoare la Stuttgart, toate cele bune și bucurați-vă de weekend (I WILL !!!!!!!!!!!!)

 • Hartmut, Germania

  Mă face foarte fericit, de ce? Pentru că am vizitat compania dvs. cu câteva luni în urmă și eu și prietenul meu am fost foarte entuziasmați de starea mașinilor prezentate. Apoi ne-am uitat în jurul atelierului. Ești destul de deschis în toate lucrurile, nimic nu este ascuns. Te-am văzut lucrand bine și amănunțit. Felicitări - foarte bine!

 • Stefan, Belgia

  Am fost la compania dvs. în ultima vreme și a fost o cunoștință plăcută. Vânzătorii erau foarte buni.

 • Axel, Austria

  Bună Olanda. Toate au mers foarte bine. Șofer frumos, comunicații bune, mașină în garaj, foarte cool !!

 • Eliane, Belgia

  Totul a mers foarte bine și am dori să vă mulțumim. Iată câteva fotografii despre sosirea micului meu 4CV și predarea cheilor. Șoferul dvs. a fost foarte simpa!

 • Herbert, Germania

  Banii au sosit. Mulțumesc pentru tot efortul. Din nou, a fost foarte plăcut să lucrezi cu E & R.

 • Iacov, Olanda

  Vă mulțumim că mi-ați vândut Triumph TR6 atât de repede și fără probleme. A fost frumos să faci afaceri cu tine.

 • Leif, Danemarca

  Mașina a ajuns la adresa mea în această dimineață exact așa cum ați spus cum ar fi. A fost o plăcere să fac afaceri cu tine.

 • Bernard, Franța

  Daimler a fost livrat noaptea trecută fără probleme.

 • Roland, Germania

  Astăzi, am primit mașinile 2 pe care le-am cumpărat la compania dvs. Sunt foarte mulțumit, starea mașinilor este așa cum le-ați descris. Aștept cu nerăbdare să fac afaceri cu dvs. din nou.

 • Paul, REGATUL UNIT

  Bună, mi-am primit MGA bine. Multe mulțumiri, sunt foarte mulțumit de achiziția mea.

 • Toke, Ungaria

  Vreau doar să vă informez că sunt cu adevărat mulțumit de noul meu Citroen! A fost o mare plăcere să faceți afaceri cu dvs.

 • Mickael, Franța

  Bună Ernest, mi-am primit triumful în stare bună. E frumoasă și sunt foarte mulțumită. Vă mulțumim din nou pentru sinceritatea și bunătatea dumneavoastră.

 • Michael, Germania

  Totul a mers bine cu transportul Triumph TR6. Aștept cu nerăbdare să vă bucurați de conducerea acestei mașini frumoase.

 • John și Carol, România

  Am condus 1600 km să ne întoarcem în România, mașina a avut rezultate foarte bune.

 • Kenneth, Olanda

  Mulțumesc din nou, sunt foarte mulțumit de mașină.

 • Antoine, Franța

  Am primit Volvo P1800 în stare bună și vreau să vă mulțumesc. Sunt foarte multumit si v-am recomandat unui prieten care vrea sa cumpere o masina clasica.

 • Silvan, Franța

  Sfârșitul lunii august 2012 am cumpărat un Morris Mino 1000. El merge bine și sunt foarte mulțumit de asta.

 • Marcel, Olanda

  Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul dvs. în vânzarea Triumph TR4A în luna decembrie.

 • Michel, Franța

  Livrarea Triumph TR4 a mers perfect. Mulțumesc.

 • Eric, Olanda

  Am vrut să vă mulțumesc și colegilor dumneavoastră pentru efortul dvs. de a vinde Porsche 911S Targa 1973.

 • Serios, Austria

  La începutul dimineții, Triumful a sosit. Mulțumită dvs. și echipei dvs. pentru efort.

 • Silvan, Franța

  Am primit bine vehiculul în această după-amiază. Totul a decurs bine. Furnizorul a fost foarte bun și profesionist. Multumesc pentru tot.

 • Alexandre și Nathalie, Franța

  Mulțumită echipei tale pentru visul meu.

 • Pierre, Franța

  Bine, triumful TR6 a fost livrat, transportul a mers bine, o masina foarte frumoasa, multumesc! Ne vedem în curând.

 • Joachim, Austria

  Am ales să-mi iau MGB GT și l-am condus tot drumul înapoi în Austria fără probleme. Un mare mulțumesc întregii echipe pentru a face totul ușor. Eu pot recomanda cu siguranta ER-Classics!

 • Sam, REGATUL UNIT

  A primit astăzi Porsche 912. Exact ceea ce ne-am așteptat. Mulțumesc foarte mult.

 • Richard, Olanda

  Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care a mers bine prin vânzarea modelului meu Volvo 1800S. Banii au fost plasați în contul meu astăzi. Cu siguranță vă voi recomanda compania la prietenii mei când vor să-și vândă Oldtimer-ul. Poate vă voi vedea în curând.

 • Paul, Portugalia

  Masina a sosit noaptea trecută :-) Motorul a început imediat și, deși ploua cu greu, am făcut un mic turneu în jurul casei împreună cu fiul meu. Mulțumesc mult.

 • Sacou / jachetă, Olanda

  Voiam să știți că totul a depășit așteptările. Singurul lucru minore a fost că, odată cu frumoasa zi, a trebuit să las cablul în spatele locului tău. Am un sentiment bun de a face afaceri cu tine si cu siguranta te voi recomanda.

 • Adrien, Franța

  Confirmarea sosirii modelului MGB Blue 1974. Mulțumesc mult, este o mașină foarte bună și sunt fericită cu asta.

 • Jos, Olanda

  Despre 2 luni în urmă, am întâlnit ER-clasice pe un Forum Oldtimer. Săptămâna trecută am fost în vecinătatea Waalwijk și am decis să arunc o privire în jur. Ce showroom minunat cu vechile vechi fabuloase!

 • nick, Spania

  Am ajuns în siguranță în Mallorca. Vă mulțumesc foarte mult pentru pregătirea mașinii așa de bine.

 • Tom, REGATUL UNIT

  MGA este în stare excelentă, mulțumesc băieți!

 • tescovină, Germania

  Vă mulțumesc foarte mult pentru afacerea plăcută (verde Spitfire). A fost o călătorie plăcută înapoi în Germania.

 • Laurent, Franța

  Vă mulțumim foarte mult pentru achiziție și livrare, vehiculul este superb! Eficiența eficientă a transportului și certitudinea companiei dvs.

 • Gonzalo, Spania

  Mașina a ajuns ieri într-o stare perfectă. Mulțumesc mult, un serviciu excelent!

 • Daniel și Nicole, Belgia

  Astăzi, MGB a ajuns în ordine la noua sa casă. Dorim să vă mulțumim din nou pentru salutul cald și pentru serviciul excelent. Vă mulțumim că ați ajutat la realizarea viselor mele.

 • Michael, Germania

  Vroiam să vă mulțumesc din nou pentru primirea călduroasă în Waalwijk și mașina grozavă.

 • Dario, Germania

  Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care Ford Mustang a fost transferat. Totul a mers bine. Vă doresc toate cele bune pentru viitor și vă voi recomanda altora.

 • Francois, Franța

  Au trecut câțiva ani când mi-am cumpărat MGB la ERclassics. Am fost foarte satysfied cu serviciul, așa că te voi contacta din nou.

 • Sincer, Germania

  MGB livrat de dvs. a fost aprobat și funcționează bine. Multumesc foarte mult pentru serviciul grozav.

 • tescovină, Franța

  O călătorie bună și sigură spre Paris cu MGB. Grozav!

 • marca, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

  Foarte impresionat de calitatea muncii. Mulțumesc baieti. Numărau zile înainte de a fi livrate ca un copil înainte de Crăciun!

 • Sean, REGATUL UNIT

  Camionul a sosit ieri. Mulțumesc, este minunată.

 • maro, Franța

  Am cumparat un MGB 71 acum cateva luni, a fost prima mea masina clasica. În primul rând am fost doar de conducere pe distanțe scurte, dar acum eu conduc MGB în fiecare săptămână și să-l utilizați pentru distanțe lungi prea. Mulțumiri!

 • Jean-Pascal, Chile

  Am vrut să știți că am avut deja o mulțime de distracții în conducerea acestui vehicul, vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru profesionalismul dvs. și sperați să faceți afaceri din nou.

 • fernanda, Italia

  Sunt foarte bucuros să vă informez că Isetta a fost livrată ieri după-amiază. A fost o mare placere sa fac afaceri cu tine si daca voi cauta vreodata o "noua" masina clasica veche, din nou, stiu unde sa merg mai intai.

 • Roland, Franța

  Mașina a fost livrată și a sosit fără daune. Îți mulțumesc și pentru serviciul și comunicarea.

 • Olivia și Michel, Franța

  MGA a ajuns bine și merge bine. Vreau să vă mulțumesc pentru instalarea sistemului de încălzire și a spoilerelor 2. Voi recomanda compania ta altora care cauta o masina clasica, din cauza calitatii masinilor si, foarte important, pentru serviciul dupa cumparare. Gândește mult la echipa ta.

 • Wolfgang, Germania

  Harley Davidson a ajuns bine. Starea mașinii este așa cum am așteptat să fie. Sunt foarte satisfacut. Vreau să vă mulțumesc pentru procesul dvs. profesional și plăcut de cumpărare.

 • Paul, Franța

  Aș dori să vă mulțumesc că ați avut timp să mă ajutați astăzi. Mă simt foarte confortabil în legătură cu mașina după conversația mea cu Ron. Salon mare și o echipă fantastică de oameni!

 • Alain, Franța

  MGA mea este înregistrată în Franța și sunt foarte mulțumită de ea. Ne vedem în curând și avem vânzări bune!

 • Michel, Franța

  Masina a fost livrată în această după-amiază și totul a mers bine. Vă mulțumim pentru eficacitate. Poate ne vom întâlni din nou pentru o altă mașină?

 • Emmanuel, Franța

  Am primit masina in stare buna si sunt foarte multumit. Livrare foarte bună.

 • Sebastian, Germania

  Un pic cam târziu, dar vreau să vă mulțumesc pentru manipularea fără probleme și livrarea lui Triumph GT6.

 • Julien, Belgia

  O notă mică pentru a vă spune că mașina a condus foarte bine din Olanda în Belgia, fără probleme. Vă mulțumim din nou pentru tot și în special pentru primirea călduroasă în timpul vizitelor noastre cu dvs.

 • Alain, Franța

  Am primit MGB în stare bună, cum era de așteptat. Furnizorul dvs. este foarte simpatic.

 • Eugene, Franța

  Livrarea a mers foarte bine. Furnizorul a fost la timp și mi-a înmânat documentele necesare. Mulțumiri.

 • Bert, Olanda

  190SL sa dovedit grozav! Mulțumiri!

 • David, Belgia

  Vă mulțumim pentru livrarea și complimentele la producătorul de scaune! La următoarea!

 • Charles, Franța

  Vă mulțumim pentru minunatul Triumph Spitfire MK3 pe care l-am cumpărat în noiembrie anul trecut. Eu recomand clasicul ER pentru oricine caută o mașină clasică.

 • Înjunghia, Germania

  Mașina a ajuns în siguranță și până acum sunt mulțumită.

 • Peter, Germania

  Cu mare bucurie i-am primit ieri pe MG. Mulțumiri și felicitări.

 • Thomas, Italia

  MGA a sosit în această dimineață ... Mulțumesc mult!

 • Marie, Franța

  Mulțumesc că ai făcut visul meu.

 • Patrick, Franța

  Karmann Ghia a sosit bine ieri. Mulțumită dvs. și întregii echipe.

 • Adriano, Luxemburg

  Stagul a ajuns bine și sunt foarte fericit că a supus testelor. O mulțumire pentru întreaga echipă.

 • Sylvie și Pierre, Belgia

  Mulțumesc pentru sfat. Suntem foarte mulțumiți de serviciul dvs. Ne vedem la următoarea noastră achiziție!

 • Oliver, Germania

  Mașina a ajuns bine. Motorul funcționează și munca poate începe. Vă mulțumim pentru procesul fără probleme.

 • Tip, Franța

  Am primit mașina de miercuri și sunt foarte mulțumiți de ea. Totul este ok și sperăm că ne vom bucura de conducerea peisajului cu noua mașină!

 • Hermann, Germania

  Mulțumesc pentru această mașină splendidă. Motorul funcționează bine și este foarte puternic.

 • Steve, REGATUL UNIT

  Doar vroiam să vă mulțumesc pentru mg! Transportul a mers bine, șoferul și Antoine au fost foarte utile.

 • Dehmer, Germania

  Mașina a sosit. Totul a mers bine. Frogeye este așa cum ne-am așteptat să fie și transportul wnet prea bine.

 • Ivan, Belgia

  Testul coupe-ului MGB este ok, mulțumesc!

 • Geurdie și Safano, Olanda

  Voiam să vă spun că Studebakerul arată foarte frumos pe imagini. Complimentele noastre pentru abilitățile foto.

 • bulboană, Belgia

  Multumesc foarte mult! Transportul a sosit la timp.

 • Karl, REGATUL UNIT

  Doar ca sa stiti ca Peugeot a fost primit in ordine si tocmai a trecut inspectia motociclistului UK, va multumesc ca ati facut intregul proces neted si fara probleme.

 • Dragoste, Franța

  Audi TT a fost livrat astăzi. Este în stare perfectă.