Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 2 februarie DESPRE EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Festivalul Goodwood al vitezei 2022

iulie 2022

Goodwood Festival of Speed ​​este un eveniment anual recurent și este un eveniment de mare succes, sport cu motor. Atrage mai mulți vizitatori 10,000, inclusiv fanii Formula 1, șansa de a vedea din nou mașinile clasice în acțiune. Anul acesta puteți admira Festivalul vitezei în iulie 2022. Evenimentul are loc în West Sussex, în Anglia.

Evenimentul oferă un orar în care puteți vedea ce se întâmplă când. Aveți „Goodwood Action Sports Show”, diverse „Road Racers”, Formula 1, NASCAR și diverse „Supercars”. Hillclimb este inima evenimentului în care vehiculele din Main, First Glance Paddocks și Supercar se întâlnesc pe teren comun. Puteți alege din diferite puncte de vedere care vă oferă cea mai bună vedere a cursei. Începând de la linia de plecare, trecând prin casă, prin Molecomb Corner, de-a lungul peretelui Flint și în Top Paddock, nu există absolut nicio lipsă de acțiuni la îndemână. Sunt multe de văzut și de experimentat la Goodwood Festival of Speed!

Taxa de intrare pentru un pitch la evenimentul uimitor este de 92 € de persoană vineri și de 103 € de persoană sâmbătă și duminică. Pentru o tribună, plătiți 64 € de persoană pentru un bilet vineri și costă 87 € de persoană sâmbătă și duminică. Festivalul vitezei are ore de deschidere îndelungate care vă oferă posibilitatea de a vă bucura de toate obiectele frumoase. Parcarea este gratuită, iar parcarea este deschisă în fiecare zi de la 6: 30 am