NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia a fost fabricată din 1962 până în 1978. Giulia a fost menită să înlocuiască Giulietta. Giulia TI a fost dezvăluită în circuitul Monza. Exteriorul mașinii nu seamănă cu Giulietta, cu linia de acoperiș, cu capota și botina. Giulia TI a fost proiectată de Orazio Satta Puliga. Capacitatea mașinii s-a îmbunătățit, ceea ce a dus la o viteză maximă de 166 km / h. Giulia a fost un succes. Nu la mult timp după apariția TI, Giulia TI Super a fost introdusă în 1963. Cu toate acestea, au fost fabricate doar 501 de mașini. Datorită taxei rutiere, Alfa Romeo a dezvăluit în 1964 o mașină care include un motor mai mic. Mașina, numită Giulia 1300, are o viteză maximă de 155 km / h. Peste 30.000 de automobile au fost fabricate.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare

În 1962 au fost fabricate Spider, Sprint și Sprint Speciale. Mașinile includeau un motor revizuit de 1.6 litri. Sprint Speciale s-a diferențiat de elegantul său coupé. Sprintul a fost produs până în 1964, Spider până în 1965 și Sprint Speciale până în 1966. În 1963, un nou model a fost proiectat de Bertone, și anume Giulia Sprint GT. Trei ani mai târziu, mașina a primit un motor mai puternic. Sprint GT a fost redenumit la Giulia Sprint GT Veloce. De asemenea, Giulia a inclus mai multe modele de competiție, respectiv GTA și Junior Zagato.

Cumpărând un Alfa Romeo Giulia?

În iunie 2015, Alfa Romeo a dezvăluit o mașină executivă compactă, și anume 952. Mașina avea scopul de a reveni la rădăcinile Alfa Romeo. Alfa Romeo dorește să fabrice mașini care sunt capabile să facă zilnic plimbări la fel de bine precum și curse pe trasee. Diferențându-se de predecesorii săi, 952 a primit un motor cu tracțiune din spate. Alfa Romeo intenționează să dezvăluie mașina în 2012. Totuși, aceasta a întârziat enorm. Mașina nu a fost dezvăluită până în 2015.

Alfa Romeo Giulia

E & R Classics, specialistul dvs. în mașini clasice Alfa Romeo!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Alfa Romeo Giulia la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Alfa Romeo Giulia
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Alfa Romeo Giulia
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană