NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Aston Martin V8 V12 Vantage

Aston Martin V8 Vantage a fost introdus la Salonul Auto de la Geneva în 2005. Coupé-ul cu două locuri cu două uși avea o structură din aluminiu. Mașina lungă de 4.38 metri era echipată cu un hayon care semăna cu cel al unui hatchback, cu un portbagaj mare în spatele scaunelor. Pe lângă coupé, un decapotabil, cunoscut sub numele de V8 Vantage Roadster, a fost introdus mai târziu în acel an. V8 Vantage a fost alimentat de un V4.3 quad-cam de 32L cu 8 de supape. Cu toate acestea, modelele produse după 2008 aveau un V4.7 de 8L. Blocul cilindrilor și chiulasele, arborele cotit, bielele, pistoanele, arborii cu came, colectoarele de admisie și evacuare, sistemul de lubrifiere și managementul motorului au fost toate proiectate intern de Aston Martin, iar motorul a fost asamblat manual la uzina AM din Köln, Germania. V8 Vantage original ar putea accelera de la 0 la 97 km / h în 4.8 secunde. V8 Vantage a costat 104,000 € în 2006. A fost inclusă o tapițerie manuală cu șase trepte și piele pentru scaune, bord, volan și butonul schimbătorului de viteze. O nouă cutie de viteze manuală cu șase trepte numită Sportshift a fost introdusă ulterior ca opțiune.

Aston Martin Classic Cars De Vânzare

La 11 decembrie 2007, Aston Martin a prezentat un concept car bazat pe V8 Vantage ca parte a deschiderii propriului studio de design. Acest model, cunoscut sub numele de V12 Vantage RS, avea motorul AM11 V12 de la DBS și producea 510 CP. Cu o greutate de 1695 kg, această mașină accelerează de la 0 la 100 km / h în 4.2 secunde și are o viteză maximă de 310 km / h. Suplimentele sunt un difuzor nou în spate, o aripă retractabilă care poate fi ridicată sau coborâtă și frâne din carbon-ceramică. Capacul portbagajului și capota ventilată sunt, de asemenea, realizate din fibră de carbon pentru a reduce greutatea mașinii. La începutul anului 2008, CEO-ul Aston Martin a confirmat producția V12 Vantage RS pentru mijlocul anului 2009. Prototipurile V12 Vantage RS au apărut în aprilie 2008 înainte ca Aston Martin să dezvăluie versiunea de producție care pur și simplu a fost numită V12 Vantage în 2009. Potrivit Aston Martin, pentru piața americană au fost necesare câteva modificări subtile ale structurii mașinii pentru a se conforma Reglementările din America de Nord și de Sud. În plus față de aceste îmbunătățiri, compania a anunțat o nouă versiune Carbon Black a V12 Vantage exclusiv pentru piața americană.

Cumpararea unui Aston Martin V8 V12 Vantage?

Aston Martin V8 V12 Vantage

E & R Classics, specialistul dvs. în mașinile clasice Aston Martin!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Aston Martin V8 V12 Vantage la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Aston Martin V8 V12 Vantage
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Aston Martin V8 V12 Vantage
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană