Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Aston Martin V8

Aston Martin V8 este o masina produsa de Aston Martin in Marea Britanie intre 1969 si 1989. Ca toate autoturismele tradiționale Aston Martin, a fost complet realizat manual. Clienții Aston Martin au cerut o mașină cu opt cilindri de ani de zile, așa că Aston Martin a proiectat o mașină mai mare. Motorul nu a fost încă pregătit, așa că în 1967, DBS a ieșit cu motorul Vantage șase din DB6. Doi ani mai târziu V8 a fost gata și DBS V8 a ieșit. Odata cu incheierea modelului Vantage in 1973, DBS V8, pur si simplu numit Aston Martin V8, a devenit masina mainstream a companiei pentru aproape 20 ani.

Aston Martin Classic Cars De Vânzare

Aston Martin V8 Vantage a fost lăudat de la lansarea sa în 1977 pentru viteza maximă de 270 km / h. Motorul a fost împărțit cu Lagonda, dar a folosit arbori cu came mai bine, un raport de compresie crescut, supape de admisie mai mari și carburatoare mai mari montate pe noi colectoare. Performanța a fost uimitoare, cu o accelerare de 0-97 km / h în 5.3 secunde, care a fost o zecime de secundă mai rapid decât Ferrari Daytona. Prima serie a fost echipată cu patru carburatoare 48IDF2 / 100 Weber, o deschidere a capotei orb și un spoiler spate separat. Versiunea Oscar India a fost introdusă în toamna anului 1978. Un tablou de bord acoperit cu piele neagră a înlocuit tabloul de bord al nucilor anterioare. Tabloul de bord din lemn a revenit în Vantage în anii optzeci și a dat un aspect luxos. Versiunea Oscar India a primit de asemenea o ușoară creștere a capacității. Această linie a fost produsă până la 1989. Numele Vantage fusese deja folosit pentru o serie de mașini Aston Martin, dar acesta era un model separat. Deși bazat pe Aston Martin V8, multe schimbări de detaliu au creat o experiență unică de conducere. Una dintre caracteristicile cele mai izbitoare a fost capota aplatizată. Deși modelele Vantage nu au fost importate în SUA, ele sunt eligibile pentru a fi incluse în regulile "Show and Display" ale DOT în majoritatea statelor. Între 1986 și 1989 a fost produsă o versiune Vantage Volante convertibilă. Șase mașini comparabile mecanic au fost construite anterior pentru o comandă specială, dar nu erau disponibile în mod regulat până în acel moment. Versiunea de producție a avut un spoiler frontal și mai profund decât Vantage, cu arcuri mai mari ale roților și fuste laterale extinse. În 1987, prințul Charles al Walesului a primit un Vantage Volante, dar, la cererea sa, fără arcurile mai largi ale roților, barajul frontal al aerului și fustele laterale ale mașinii de producție. Aceasta masina a devenit cunoscuta sub numele de "Prince of Wales Spec", din care au fost construite alte masini 26. Acestea sunt în general considerate ca fiind cele mai de dorit dintre toate modelele V8 de la 70 și 80.

Cumpararea unui Aston Martin V8?

Aston Martin V8

E & R Classics, specialistul în mașină Aston Martin Classic!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Aston Martin V8 Zagato a fost un turneu mare de la 80. Doar cupolele 52 și convertibilele 37 au fost construite între 1986 și 1990. Coupé a fost dezvăluit pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva din 1986, convertibilul a urmat mai târziu. V8 Zagato sa bazat pe Aston Martin V8, dar cu un corp realizat de faimosul Zagato. Designul a fost o interpretare unghiulară și modernă a lui Aston Martin DB4 GT Zagato de la 1960. Zagato a fost alimentat de un motor 430 hp V8 cu carburatoare Weber twin-choke, bun pentru o viteza maxima de 300 km / h. A fost o mașină de lux cu un nou preț de 156,600 USD. Convertibilul ulterior a fost vândut pentru 171,000 USD. În 1998, comedianul Rowan Atkinson a cumpărat prima mașină cu volan pe dreapta produsă cu șasiul numărul 20013 și a transformat-o în specificația C2 a cursei de curse Aston Martin Owners Club. Conversia a fost efectuată de Aston Martin Works Service, iar costurile totale de conversie au fost de aproximativ 220,000 GBP.

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Aston Martin V8 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Aston Martin V8
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Aston Martin V8
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană