NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Aston Martin Vanquish

Aston Martin Vanquish este un super grand tourer lansat de Aston Martin în 2001 ca succesor al Virage. Prima generație V12 Vanquish, proiectată de Ian Callum și dezvăluită la Salonul Auto de la Geneva în 2001, a fost produsă între 2001 și 2005. În 2004, o versiune mai puternică, Vanquish S, a devenit flagship-ul Aston Martin. A doua generație a Vanquish a fost introdusă în 2012, urmată de Vanquish S în 2017 cu un motor mai puternic și o aerodinamică îmbunătățită. Vanquish a fost succedat de Aston Martin DBS Superleggera în 2018.

Aston Martin Classic Cars De Vânzare

Aston Martin V12 Vanquish a fost proiectat de Ian Callum și avea multe asemănări cu DB7 Vantage. Cu toate acestea, mașina a fost puternic influențată de prototipul Conceptului Project Vantage, care a debutat în ianuarie 1998 cu un motor V12 la Salonul Internațional Auto din America de Nord. V12 produce 460 CP la 6,500 rpm. Modelul standard Vanquish avea frâne cu disc găurite și ventilate de 355 mm cu etriere cu patru poturi, ABS și distribuție electronică a frânei. Spectacolul din filmul lui James Bond „Die Another Day” din 2002 i-a dat lui V12 Vanquish locul trei în lista celor „Best Film Cars Ever”. Vanquish a stat la baza a două mașini concept, ambele prezentate la Salonul Internațional de la Geneva din 2004, Zagato Roadster și Bertone Jet 2.

Cumpararea unui Aston Martin Vanquish?

Aston Martin Vanquish

E & R Classics, specialistul dvs. în mașinile clasice Aston Martin!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Vanquish S a debutat la Salonul Auto de la Paris din 2004, cu mai multă putere și revizuiri minore de stil. Motorul a continuat să mențină 5935cc, dar puterea a crescut de la 460pk la 520pk. Noile roți, o formă diferită a nasului, un nou capac ridicat al portbagajului cu spoiler și emblema S și adăugarea unui mic separator în față au fost modificările vizuale. Sports Dynamic Pack din 2004 a fost acum încorporat, cu funcții de suspensie, direcție și frânare mai sportive. Acest model a fost vândut în anii de model 2005 și 2006 în SUA cu modificări minore. Vanquish S avea frâne mai mari decât V12 Vanquish. Durata producției Vanquish a fost sărbătorită cu Vanquish S Ultimate Edition. Cu o viteză maximă de peste 322 km / h, Vanquish S a fost cel mai rapid Aston Martin până la introducerea One-77 în 2008. Producția Vanquish s-a încheiat la 19 iulie 2007 și a coincis cu închiderea fabricii Newport Pagnell. după 49 de ani.

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Aston Martin Vanquish la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, proceduri de sudura si interior pentru masina ta Aston Martin Vanquish
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii dvs. Aston Martin Vanquish
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană