NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Jaguar XJ6

Jaguar XJ6 s-a prezentat pe parcursul mai multor generații din seria Jaguar XJ. Prima generație a durat din 1968 până în 1992. XJ6 avea un cilindru drept-șase. Mașina avea instrumente de bord similare în comparație cu Jaguarii precedenți. Mașina a fost introdusă în septembrie 1968. Mașina a fost descrisă ca fiind „cel mai fin Jaguar” din timpul reclamei la televizor. XJ6 a cunoscut o cerere ridicată, ceea ce a dus la faptul că Jaguar s-a străduit să țină pasul cu producția. Din această cauză, Jaguar XJ6 a întâmpinat câteva probleme cu privire la calitatea mașinii.

Jaguar Classic Cars de vânzare

În octombrie, Jaguar a prezentat a doua generație a XJ6. Noul XJ6 arăta mult mai modern în comparație cu XJ6 din prima generație. Mașina a inclus un design mai unghiular și faruri dreptunghiulare. XJ6 a venit și într-o versiune mai luxoasă, și anume versiunea Daimler sau „Vanden Plas”. Versiunea Daimler a inclus lucruri precum detalii cromate și mai multă piele în interior. Mecanica mașinii nu diferă de versiunea inițială.

Cumpărarea unui Jaguar XJ6?

Jaguar i-a dat XJ6 un facelift. Caroseria a devenit mai rotundă, iar automobilul a obținut, de exemplu, faruri duble și motorul AJ16 revizuit. Cu această versiune, calitatea producției Jaguar a crescut. În a treia generație, din 2003 până în 2009, XJ6 a venit din nou. Cu toate acestea, mașina a inclus acum un motor V6. Șasiul mașinii a fost realizat în cea mai mare parte din aluminiu.

Jaguar XJ6

E & R Classics, specialistul tău în mașinile clasice Jaguar!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Jaguar XJ6 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudură și proceduri interioare pentru mașina dvs. Jaguar XJ6
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completă a mașinii dvs. Jaguar XJ6
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană