NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Triumph TR2

Triumph TR2 este o mașină sport care a fost produsă de Standard Motor Company în Marea Britanie între 1953 și 1955. Masina a folosit o versiune twin SU carburetor a motorului 121 cid 4 cilindru Standard Vanguard, reglată pentru a crește puterea de ieșire la 90 bhp. Corpul a fost montat pe un șasiu substanțial separat, cu suspensie independentă, cu spirală, în partea din față, și o axă cu arc de frână, în spate. Sau pot fi livrate roți de sârmă sau discuri. Transmisia standard a fost o unitate manuală cu viteză 4, dar viteza superioară a fost disponibilă la viteza superioară ca opțiune. Frânele cu tambure blocate au fost montate tot în jur.

Triumph Classic Cars De Vânzare

Triumph TR2 a fost conceput pentru a contesta MG în piața de mașini sportive de export către America de Nord. De asemenea, a fost construit pentru că Sir John Black, șeful Companiei Standard Motor, a făcut o ofertă pentru compania Morgan Motor Company și a eșuat. Așa că va trebui să-și construiască mașina proprie care ar putea concura cu MG. Triumph a făcut deja modelul Triumph Roadster, dar a fost datat și slab alimentat. Sir John Black a dorit o mașină sportivă la prețuri accesibile, așa că a inițiat un prototip care urmează să fie construit. Șasiul era o versiune prescurtată a modelului Standard Opt; motorul era standard Vanguard 2-litru; și în jurul acestuia a fost creat un corp cu două locuri. A fost numit 20TS, dezvăluit la Salonul Auto de la 1952 din Londra.

Cumpărarea unui triumf TR2?

Un an mai târziu, TR2 a fost dezvăluit. Arăta mai bine; un șasiu simplu; un corp mai lung; și o cizmă mai mare. A fost iubit de cumpărătorii americani și a devenit cel mai bun câștigător pentru Triumph.

Triumph TR2

E & R Classics, specialistul tău Triumph Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele cumpărării unei mașini Triumph TR2 la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, sudura si procedurile de interior pentru masina ta Triumph TR2
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurarea completa a masinii Triumph TR2
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană