Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Octombrie 3 (Ziua unității germane) DESCHIS - duminică octombrie 4 EXTRA DESCHIS (12: 00-16: 00)
Accesați inventarul Vinde-mi mașina

Volkswagen Beetle

Beetle, oficial Volkswagen Type 1, este o masina economica produsa de Volkswagen de la 1938 - 2003. Cu peste unități 21.000.000 fabricate într-o configurație cu tracțiune pe spate, cu motor cu tracțiune spate, Beetle este cea mai lungă și cea mai fabricată mașină a unei singure platforme de design, la nivel mondial.

Volkswagen Classic Cars De Vânzare

Deși Beetle a fost proiectat în 1930, producția în numere semnificative a început în 1945. Beetle a fost numit intern Volkswagen Type 1 și a fost comercializat pur și simplu ca "Volkswagen". Modele ulterioare au fost desemnate VW 1200, 1300, 1500, 1302 sau 1303. Beetle a devenit cunoscută în țara de origine ca Käfer și ulterior a fost comercializată ca atare în Germania. În 1950, Beetle-ul VW a fost mai confortabil și mai puternic decât cele mai multe mașini mici de pe piața europeană. A rămas un top seller în Statele Unite, datorită mult succesului său în ceea ce privește calitatea ridicată a calității și publicitatea inovatoare.

Cumpărați un Beetle Volkswagen?

VW Beetle a fost dotat cu un cilindru spate, cu tractiune spate, un cilindru 4 răcit cu aer, un motor boxer într-o caroserie cu ușile 2, dotată cu un parbriz frontal plat, care permite pasagerii 4 și depozitarea bagajelor sub capotă și spate scaun. Suspensiile din față și din spate prezintă bare de torsiune împreună cu bara stabilizatoare frontală - oferind suspensii independente la toate roțile. Anumite caracteristici inițiale au fost revizuite ulterior, inclusiv frânele cu tambur mecanic, ferestrele din spate cu ferestre despărțite, indicatoarele de direcție mecanice și cutia de viteze nesincronizată. Pe parcursul producției, VW a comercializat Beetle cu o transmisie manuală cu viteză 4. De la 1961, VW a oferit o versiune opțională a transmisiei semi-automate Saxomat: o cutie de viteze manuală în patru trepte, cuplată la un ambreiaj electromagnetic, cu un ambreiaj centrifugal folosit pentru mers în gol. La începutul lui 1967, Volkswagen a oferit o transmisie semi-automată opțională, care era manuală în trei trepte, cuplată la ambreiajul electromatic și la convertizorul de cuplu.

Volkswagen Beetle

E & R Classics, specialistul tău la Volkswagen Classic Car!

Faceți clic aici pentru a vedea inventarul nostru


Care sunt avantajele achiziționării unei mașini Volkswagen Beetle la ER Classics?
- Un mare sortiment de mașini clasice de vânzare
- Toate mașinile sunt verificate cu atenție de mecanicii din atelierul nostru
- MOT, proceduri de sudura si de interior pentru masina ta Volkswagen Beetle
- Mecanicii mei vechi de specialitate pot avea grijă de toate procedurile
- Putem avea grijă de reparații, întreținere și nevoi personalizate
- Restaurare completă a mașinii dvs. Volkswagen Beetle
- Vă putem livra mașina clasică în orice țară europeană