Filtru

29 martie (Vinerea Mare) SHOWROOM DESCHIS - 31 martie și 1 aprilie (Paști) SHOWROOM ÎNCHIS - duminică 7 aprilie EXTRA DESCHIS 10:00-14:00
Setează direcție ascendentă


Specialistul dumneavoastră Volkswagen
Volkswagen

Mașină clasică Volkswagen de vânzare la ER Classics 

Când cumperi o mașină clasică Volkswagen?
Fiecare are propriile motive pentru a cumpăra o mașină clasică Volkswagen. De exemplu, vă puteți bucura de un tur minunat cu familia într-un Volkswagen Beetle Cabriolet sau vizitați spectacole și evenimente. Poți chiar să pleci în vacanță cu un autobuz Volkswagen T1 pentru a completa tabloul romantic. De asemenea, puteți alege să cumpărați un Volkswagen clasic pentru a conduce mașini de raliu. Oricare ar fi motivul pentru care cumpărați o mașină clasică Volkswagen, ERclassics are o mașină pentru toată lumea.

Cum cumpăr o mașină clasică VW?
ERclassics are o gamă largă de mașini clasice Volkswagen, cum ar fi Volkswagen Beetle (Cabriolet), Karmann Ghia și cunoscutul autobuz T1. Pentru a vă asigura că cumpărați VW-ul clasic potrivit, ERclassics a creat un reportaj foto amplu pentru fiecare mașină, o vedere de 360 ​​de grade a interiorului și exteriorului, un videoclip și toate informațiile de care aveți nevoie pentru a cumpăra mașina de vis. Vă puteți vizualiza cu ușurință mașina pe site-ul nostru extins și dacă doriți să aflați mai multe, contactați experții noștri în mașini clasice. Sunt bucuroși să vă ajute cu sfaturi neobligatorii.

Vrei să cumperi un Volkswagen clasic la ER Classics?
Dacă doriți să cumpărați o mașină clasică Volkswagen, ați ajuns la locul potrivit. La ER Classics, calitatea este întotdeauna pe primul loc. Prin urmare, veți găsi mașini clasice Volkswagen de înaltă calitate, care au fost adesea restaurate extensiv și au o istorie extinsă. ERclassics are un atelier mare în care mașinile noastre clasice VW sunt verificate în 125 de puncte înainte de a fi livrate clientului. Suntem specializati in inregistrari si inspectii si este posibil transportul in toata lumea pana la usa dumneavoastra.

Dealer online de mașini clasice numărul 1 din Europa
Când sunteți în căutarea unei mașini clasice Volkswagen, veți fi asistat de experții noștri în mașini clasice care vă vor sfătui înainte, în timpul și după achiziție. ERclassics s-a specializat în cumpărarea și vânzarea de mașini clasice din 2008 și se poate numi pe bună dreptate dealerul online de mașini clasice numărul 1 din Europa.

Schimbați sau vindeți un Volkswagen clasic?
Pe lângă cumpărarea de mașini clasice, ne puteți contacta și pentru vânzarea și/sau schimbul mașinii dvs. clasice Volkswagen. Nu ezitați să contactați unul dintre experții noștri în mașini clasice pentru mai multe informații despre vânzarea și/sau tranzacționarea cu Volkswagen-ul dumneavoastră clasic.