Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 2 februarie DESPRE EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Salonul Retro Mobile Paris 2020

5 la 9 februarie 2020.

Salonul Retro Mobile are aproximativ 620 expozanți, mai mult decât 6500 m & sup2; din spațiul expozițional, vehicule 1000 și mai mult decât cluburile 120. Evenimentul are loc de la 5 la 9 februarie 2020. Anul acesta, stimulat de succesul continuu al anilor precedenți, Retromobile va avea loc în pavilioanele 1, 2 & 3, cea mai mare și mai prestigioasă cameră din centrul expozițional Porte de Versailles din Paris.

Acest lucru înseamnă mai mult spațiu pentru expozanți, mai mult confort pentru vizitatori, mai multe motive de a cumpăra, de a visa, de a găsi informații și de a admira produse noi și vechi la nenumăratele standuri. Mai multe piese și vânzători de modele la scară, mai mulți organizatori de evenimente, mai mulți restauratori, mai mulți artiști, mai multe cluburi, mai multe federații. Constructorii de caroserie și vânzătorii de mașini fac tot posibilul pentru a satisface vizitatorii din cele patru colțuri ale lumii. Și există și mai multe surprize pe care doar acest spectacol le poate oferi. Patrimoniul și istoria se întâlnesc în Retromobile, unde întreaga echipă dedicată va fi fericită să vă primească.

Există ore de lucru largi, astfel încât să vă puteți uita în jur în timpul liber. Taxa de intrare este de aproximativ € 22 pe persoană pe zi. Copiii până la vârsta de 12 sunt gratuite. Căutați descrierea traseului pe site-ul oficial.