Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Vânzarea mașinii dvs. clasice?

Vânzare, cumpărare și expediere de mașini clasice

Vrei să-ți vinzi mașina clasică sau vechea mașină, dar nu vrei să te ocupi de străini pe ușa ta, de apelurile telefonice primite, de telespectatori, dar nu de cumpărători și doar de hassle-ul în general. Sau poate că nu ați avut noroc încă să vindeți mașina clasică. E & R Classics oferă soluția atunci când vine vorba de vânzarea mașinii dvs. clasice. Suntem specializați în achiziționarea, vânzarea și expedierea vechilor mașini și a mașinilor clasice.

Acord de expediere

VĂ rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă oferi mașina.

+31638603996

Contactați specificațiile

Specificații pentru mașini

* Câmpuri obligatorii

Achiziționați mașina clasică

Datorită inventarului în rapidă schimbare, suntem mereu în căutarea unor mașini clasice interesante de cumpărare. Dacă sunteți interesat să oferiți colecția clasică de mașini sau mașini clasice, vă rugăm să completați acest formular. Vă vom contacta mereu înapoi.

Vânzarea de autovehicule clasice este absolut GRATUITă!

Bineînțeles, veți câștiga mai mulți bani prin trimiterea mașinii dvs. clasice, mai degrabă decât prin vânzarea mașinii dvs. clasice direct către noi. E & R Classics este unul dintre principalii dealeri clasici de automobile din Europa. Ne concentrăm pe piața internațională. Vindem mașinile noastre clasice persoanelor fizice, clienților care se întorc și vânzătorilor de autovehicule, atât în ​​țară cât și în străinătate. În 2017 am vândut peste autoturisme clasice 500 clienților din diferite țări 21.

Vindem mașina ta clasică pentru tine. Nu plătiți niciun fel de taxe! Comoditatea și avantajele:

 1. Spațiu liber în garaj / spațiu de depozitare.
 2. Mașina dvs. clasică va fi depozitată în siguranță și uscată în showroom-ul nostru.
 3. Tot ce trebuie să faceți este să vă aducem mașina la noi, să nu mai aveți greutăți. Opțional, de asemenea, putem lua mașina în locul dvs. pentru o taxă.
 4. Faceți afaceri cu o companie certificată oficial (RDW).
 5. Mașina dvs. va fi oferită pe piață în mod profesionist de către pasionații de mașini clasice.
 6. Cumpărătorii pot face schimb de mașini pe mașina clasică la E & R Classics. Experiența arată că mulți clienți sunt dispuși să tranzacționeze în mașina lor, ceea ce este, în majoritatea cazurilor, destul de dificil pentru persoane fizice. Această opțiune mărește șansele de 60% pe care mașina dvs. clasică va fi vândută.
 7. Procesul administrativ și decontarea financiară sunt tratate corect de E & R Classics.
 8. Cel mai important, veți beneficia de o rețea extinsă de relații de afaceri internaționale și de anunțuri online și în reviste din întreaga Europă.

De ce să-mi vând mașina în E & R Classics în loc să o vând eu?

Fiecare masina clasica este unica. Noi, ca specialiști, știm exact cum să vă oferim mașina și chiar mai importantă, cui. Poate că mașina dvs. din țara dvs. nu este atât de populară, dar este și mai populară în străinătate. Știm totul, mulțumită experienței noastre de mulți ani în calitate de comerciant auto clasic. Este bine cunoscut că ciclul de vânzări al unei mașini clasice ar putea fi lung. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la publicitatea, vânzarea, comunicarea cu potențialii cumpărători, numirile și deranjarea promisiunilor goale de către potențialii cumpărători, avem grijă de toate acestea! De asemenea, avem grijă de decontarea financiară și de gestionarea licențelor, fără costuri. Prin vânzarea mașinii dvs. clasice prin E & R Classics, există o șansă de 90%, mașina dvs. va fi vândută în termen de 6 luni.

Cum functioneaza?

 1. Livrați mașina într-o stare curată și lustruită în showroom-ul nostru din Waalwijk. Opțional, putem, de asemenea, să ridicăm mașina la locul dvs. și să o curățăm și să ne lustruim cu o mașină de spălat profesională (costurile sunt pe cheltuiala dvs.). Vă rugăm să includeți toate documentele istorice împreună cu mașina.
 2. Specialistul nostru verifică mașina și, împreună cu dvs., determinăm valoarea.
 3. Când ambele părți ajung la un acord, un contract va fi completat. Aveți posibilitatea de a lua documentele mașinii cu dvs. sau de a le lăsa cu noi unde vor fi depozitate într-un loc sigur. Desigur, tu rămâi proprietarul mașinii.
 4. Mașina dvs. va fi fotografiată și publicată pe site-ul nostru. De asemenea, creăm un plan de vânzări pentru mașina dvs. și vă facem publicitate prin intermediul anunțurilor și site-urilor interne și externe.
 5. Când mașina este vândută, suma convenită va fi transferată în contul dvs. bancar.
 6. Noi pregătim toate documentele pentru noul proprietar al mașinii, transportăm mașina, dacă doriți, și vă trimiteți mesajul de declinare a responsabilității prin poștă.

Există costuri prin vânzarea mașinii mele prin expediere?

NU, nu există costuri suplimentare. Rămâneți proprietarul mașinii până când mașina a fost vândută. În timpul perioadei de expediere, mașina ar trebui să fie asigurată de dvs. Dacă este cazul, sunteți răspunzător pentru toate costurile suportate pentru repararea autovehiculului (de exemplu, o baterie descărcată) și / sau pentru reînnoirea certificatului APK / MOT în timpul perioadei de expediere. Reparațiile se vor efectua numai cu acordul dvs.

Care sunt câștigurile E & R Classics?

Vă publicăm o mașină pentru o sumă mai mare decât prețul de expediere convenit pentru a acoperi costuri precum chiria showroom-ului, costurile de personal etc. Este la fel de ușor ca asta!

Completați acest formular, întotdeauna vă vom contacta înapoi.
În funcție de oferta dvs. și de prețuri, am putea decide să vă cumpărați mașina
sau propuneți să vă luați mașina în transport pentru ao vinde.
Sunați-ne dacă aveți întrebări: + 31 416 751393