NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1953 Jaguar XK120

1953 a fost un an mare în producția seriei Jaguar XK cu lansarea popularului Drop Head Coupe. DHC a fost mai mult ca un Coupe Fixed-Head decât Roadster-ul, cu o capotă plată bine adaptată, care înlocuiește acoperișul din oțel. DHC a prezentat un parbriz cu stil fix, care avea nevoie de ferestre pentru a preveni curenții de aer să biciuiască în spatele gărzilor ocupanților. Majoritatea cumpărătorilor nu păreau să fie preocupați de acest lucru. Pe parcursul întregului an de producție 1953, toate stilurile 3 au avut un mare succes și au continuat să fie una dintre cele mai populare branduri de lux de lux disponibile.

În căutarea unui Jaguar clasic?

Încercați să cumpărați un 1953 Jaguar XK120? Echipa de la ER Classics vă va ajuta cu plăcere. Ei vă încurajează să aruncați o privire la inventarul lor online și vă urez bun venit pentru a naviga pe acest site pentru mai multe sfaturi despre cumpărarea unui 1953 Jaguar XK120.

Jaguar Classic Cars de vânzare