NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
0031416751393

Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este închis

Bouwjaren1961 Jaguar XKE

Modelul 1961 Jaguar XKE a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva. A fost produsul mai mult de 5 ani de dezvoltare. Corpul a folosit o construcție monococică, iar la spate a folosit o suspensie spate independentă. Disponibil atat ca un roadster, cat si ca un Coupe Fixed, 1961 Jaguar XKE a provocat senzatia ca si Jaguar XK120 in 40. Dacă vă gândiți să cumpărați un 1961 Jaguar XKE și să căutați sfaturi, ați ajuns la locul potrivit!

În căutarea unui Jaguar clasic?

Corpul Jaguar XKE este parțial unitizat, astfel că rugina ar trebui să fie una dintre preocupările dvs. principale în timp ce căutați un 1961 Jaguar XKE. Unele dintre locurile cheie care ar trebui să fie uitate sunt sub aripile din spate, de-a lungul pragurilor ușii, sub anvelopele de rezervă și sub covoare. Toate modelele Jaguar XKE au frâne cu disc 4, iar cele din spate fiind în interior. În general, Jaguar XKE este foarte prietenos pentru restaurare, cu piese destul de ușor de găsit.

Jaguar Classic Cars de vânzare